Categorii
Life

Cum strica graba toata treaba

Am fost si eu in pat cu Dani Otil. Iarta-ma, Mihaela Radulescu, dar sa stii ca nu am fost singurul in camera de hotel care a gazduit inspirationala intalnire! Si jur, omul era decent, intr-un neglije destul de grijuliu ales. Alaturi de mine s-au aflat alte fete si baieti, aparent cu totii nefumatori (la Howard Johnson se fumeaza doar in bar sau afara, in frig). Am rezistat cu rabdare pret de muuuuulte minute care mi-au parut chiar si mai multe decat au fost, ca sa ascult chestii despre ejacularea precoce.

Marturisesc, problema aflata in discutie nu se afla pe lista mea de interese. Dar, daca mi s-ar fi intamplat sa-l cunosc pe Dani cel de-acum pe vremea cand aveam eu 17 ani, mi-ar fi folosit sa aflu asemenea informatii. De pilda, ejacularea precoce este considerata cea care apare la mai putin de doua minute de la inceperea actului sexual. Da, stiu, multi dintre amicii mei sunt tentati sa numeasca asta un „quickie”. Se pare, insa, ca doctorii au decretat ca nu-i in regula. In plus, e lucru clar ca masturbarea ajuta la rezolvarea situatiei. Firste, practicata in mod repetat si (n.a.) cu simt de raspundere. Mda, se pare ca nu se orbeste de la asta, oamenii de stiinta pot depune marturie.

Nu va retin atentia cu mai multe date. Cei interesati pot sa consulte site-ul http://www.nudoarunmoment.ro/ ca sa aprofundeze subiectul. Mai adaug doar ca sustinator al actiunii si prezent la locul faptei era si Cabral, aflat in mare forma. La un moment dat, m-am retras discret. Fetele au mai ramas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.