Categorii
Life

Revelion la Palat

Nu stiu altii cum sunt, dar mie, cand ma gandesc la noaptea de Revelion, mi se ridica tensiunea arteriala. Niciodata nu stiu exact ce as vrea sa fac, unde as vrea sa merg, uneori nici macar cu cine imi voi petrece noaptea dintre ani.  De cele mai multe ori imi spun ca nu e mare scofala. E o noapte ca oricare alta. Iar „la anul” nu poti astepta sa se intampla nimic special venit din ceruri, mai ales cand „la anul” se produce exact peste o saptamana. E doar o noapte ca oricare alta, poate o petrecere reusita (a cata petrecere?!?), si o suma exorbitanta de platit taximetristului ca sa ajungi acasa, in patul tau (sau in care pat iti doresti sa ajungi, aici depinde, haha). Si totusi…

Dupa cum nu te poti ascunde de Craciun (am vazut odata un film pe tema asta), nu te poti feri nici de Revelion. Toata lumea din jur intra in transa, toata lumea numai despre asta vorbeste. Televizor, radio, internet, preteni, rude… Este subiectul cel mai fierbinte al momentului. Oamenii se pregatesc, fiecare a gasit o formula care pare mai buna decat ceea ce ai tu la indemana, iar timpul trece, locurile sunt mereu limitate, petrecerile alea bune sunt mereu prea scumpe… Presiunea creste zi dupa zi, la un moment dat trebuie sa te hotarasti, haos, haos, OMG, OMG si… BUM! La un moment dat iei decizia. DECIZIA!!! Platesti, zici „Doamne-ajuta!”, si apoi incerci sa nu-ti faci asteptari prea mari spunandu-ti ca mai exista un an nou si la anul…

Pentru toti aceia dintre voi care nu au trait inca momentul de BUM! – decizia a fost luata, zarurile, aruncate – propun o varianta care sa fie luata in calcul. Niste prieteni ai mei organizeaza o petrecere mare in centrul Bucurestiului, banii de dat nu sunt multi, iar oamenii care vor participa sunt misto. Dau cuvantul organizatorilor in cele ce urmeaza.

***

La nuit en rose, o seară de Revelion magică, ținută în puf, cu cascade de șampanie și zâmbete misterioase.

În atmosfera burgheză a Palatului Camerei de Comerț, ținutele inspirate din Parisul anilor ’50 sunt aplaudate, completând peisajul edenic al unei nopți de basm ce anunță un nou an pe roze. Începând cu ora 22:00, vă invităm să pășiți cu încredere într-un univers ce permite celor mai excentrice dorințe să devină realitate.
Răsfățul pentru „connaisseurs” este emanat de două scene cu genre-uri diferite, ce vă vor hrăni dansul. Rafinamentul sonor va cunoaște apogeul cu setul producătorului de origine franceză Brawther, care aduce pentru prima oară în România creațiile sale electro-senzuale. O prețioasă alăturare de artiști locali vor delecta urechea fină cu un melanj de deep house, electro, triphop și disco-soul acompaniați de un spectacol geometrico-feeric creat de colectivul vizual Kubikmilk.

══════════════════════

• BRAWTHER (FR)
https://www.facebook.com/brawther
https://soundcloud.com/brawther

• FOUCHAT
https://soundcloud.com/fouchat

• GIUSER
https://soundcloud.com/61u534_313

• PAUL POPA
https://soundcloud.com/polpopah

• BASK
http://www.mixcloud.com/bask164/

• NOPAME (live performance)
https://www.facebook.com/nopameband

• ALT OM
http://www.mixcloud.com/altomro/

• ZICU

• MELAK
https://soundcloud.com/nopame

• CHARLIE BOY THE RABBIT KING
https://www.facebook.com/charlieboyrabbitking

• KUBIKMILK / visuals
https://www.facebook.com/kubikmilk

══════════════════════

Intrare: 100 lei
– include o cupă de șampanie sorbită alături de ”crème de la crème” la trecerea dintre ani și intrare la afterparty

locuri limitate

══════════════════════

Pentru rezervări mese și detalii:
Dan Rusănescu – 0722.540.530
Mihaela Ileana Biris – 0755.745.905

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.