Categorii
Life

Cel mai toxic om din România

Cel mai toxic om din România este Liviu Dragnea, nu vă țin în suspans. De altfel, îl puteți recunoaște și în poză. Important este să vă explic de ce cred eu acest lucru:

 

1. Motive oficiale

  • Este condamnat penal definitiv pentru furt de voturi

Nu știu câți sunt capabili să înțeleagă faptul că furtul de voturi este cea mai josnică preocupare într-o democrație. Ca să înțelegeți, imaginați-vă pe voi înși-vă concurând la orice probă și pierzând, în ciuda faptului că ați fost mai buni. Mai țineți minte cum v-ați simțit când Andreea Răducan a pierdut medalia de aur la Olimpiadă? Dacă erați în locul ei și vi-o fura Dragnea?

  • Are un proces pe rol fiindcă a angajat fictiv niște persoane pe banii satului

Adică a luat două doamne să lucreze pentru el, la partid, și le plătea din banii statului – adică ai noștri. Cum ar fi să aveți și voi două persoane care să facă ce le cereți fără să dați nimic din buzunar? Cam bine, nu-i așa? Dacă mai adăugăm faptul că Dragnea e atât de bogat încât nici n-ar fi simțit banii femeilor acelora, înțelegeți că omul nu e doar hoț, dar e și zgârcit.

 

2. Motive evidente

  • Minte

Minte cu nerușinare. Minte fără să-i tremure respirația. Îl bate la scor la minciună pe însuși „Prințul Minciunilor”, Victor Ponta. Ne minte în față. Minte la televizor. Minte în comunicate de presă.

  • Are dinții stricați

Da, știu, nu vi se pare un motiv suficient. Puneți-vă, însă, în pielea oricărui interlocutr nevoit să stea de vorbă față în față cu Dragnea. E nasol, nu-i așa? Imaginați-vă că bunăstarea noastră ar depinde de interlocutorul lui Dragnea. Iar ăla e doborât psihic și olfactiv de discuție. Mda.

 

3. Motive care implică deducții logice

  • Teleormanul este o ruină

Imaginațivă că omul ăsta, Dragnea, conduce Teleormanul cu mână de fier de peste zece ani. În tot timpul ăsta, singura sa performanță este aceea că a pus pe butuci orice inițiativă privată care nu a primit binecuvântarea sa. Județul ăla zace într-o sărăcie lucie. Iar ceea este cel mai grav, nimeni de acolo nu face nimic, fiindcă e imposibil. Acolo doar Dragnea are voie să decidă. Mă întreb: cum ar putea să fie mai bun la conducerea unei țări când el a eșuat lamentabil la conducerea unui județ?

  • Dragnea e bogat

Bogăția nu e o rușine, dimpotrivă! Nu însă și atunci când tu ai lucrat toată viața la stat și nu poți justifica cu niciun chip uriașa „agoniseală”. Mai rușinos decât atât, este să-ți etalezi bogăția acolo unde de jur împrejur toată lumea e săracă. Și de-a dreptul demn de dispreț este faptul că acest contrast dintre propria bogăție și sărăcia celorlalți este efectul propriei tale existențe.

  • Dragnea este un mic dictator

Se vede cât de obsedat de control este din comportamentul colegilor săi de partid. Omul este mai rău decât Stalin! Pe bune, este un tip extrem de periculos, care nu are niciun fel de înțelegere a democrației, mai puțin decât aceea de pârghie pentru a pune mâna pe putere înaintea instaurării unui regim totalitar.

 

Cred că mai sunt destule motive care să explice de ce omul acesta este profund toxic pentru aerul pe care îl respirăm, la propriu și la figurat. Oare colegii săi de partid chiar nu văd chestiunile astea? Nu văd cum Dragnea târăște atât propriul partid cât și întreaga țară în sărăcie și teroare?

Eu, unul, mi-aș dori să-l văd pe acest personaj toxic pus la locul lui de drept, acela de mic dictator al unui spațiu mic, mic, mic de tot. Cu cât mai mic, cu atât mai bine.

 

foto: sutu.ro

Un răspuns la “Cel mai toxic om din România”

Cum comEntati ? CATEII CARE CRESC IN UMBRA DICTATORULUI SI PROMOVEAZA , SI CASTIGA ? ei iti fura cariera , pt ca seful promoveaza oameni ca el.. politica de cadere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.