Categorii
Life

O seara intreaga cu Andreea Raicu

S-a deschis „Casa di Peroni”! Pe Calea Victoriei nr. 46 (da, exact unde era pe vremuri magazinul Victoria 46!), cu un design care sigur o sa-ti monopolizeze privirea daca treci in plimbare pe acolo. Am fost la petrecerea de lansare, ocazie cu care mi s-au intamplat doua lucruri deosebite. Acestea sunt – nu neaparat in ordinea importantei – (1) faptul ca am baut pentru prima data in viata un cocktail cu bere si (2) acela ca am stat toata seara de povesti cu Andreea Raicu.

Cocktailul cu bere – Peroni, fireste! – mi-a placut. Am baut chiar doua, deci nu va pacalesc. Era, de fapt, un fel de Aperol spritz care in loc de apa cu bule adaugata la sfarsit, avea un splash de Peroni. Interesant, o sa mai incerc treaba asta cu siguranta.

Andreea Raicu, o stiti, e o prezenta agreabila de fiecare data. Am facut un scurt shooting cu fotoliul acustic (asa se numeste obiectul din poza pe care este asezata Andreea) si apoi am stat de vorba despre viata. Iar Andreea are o multime de lucruri interesante de spus despre viata, va asigur. Asa ca moto-ul ei – traieste frumos! – sa stiti ca ise potriveste manusa. Daca aveti ocazia sa-i ascultati parerile si sa-i urmariti stilul de viata, faceti-o! Merita. Sigur veti afla cate ceva interesant ce nu stiati pana acum.

Intorcandu-ne la Casa di Peroni, aceasta se doreste a fi un spatiu in care designul, cinematografia si bucataria italiana isi dau mana in centrul Bucurestiului. De aceea, curatorii evenimentului au fost Mihnea Ghildus, Chef Marco Magri si Tudor Giurgiu. Daca pasii va poarta vreodata pe Calea Victoriei, aruncati un ochi inauntru si intrebarti ce se mai intampla. S-ar putea sa aveti surprize placute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.