Categorii
CapitalTV

Un moment de bilanț la Capital

Un moment de bilanț pentru mine și pentru brandul Capital

Este un moment important pentru mine. Schimbări mari au loc la Capital, brand de care mă leagă multă muncă și eforturi ieșite din comun pe care le-am făcut în ultimii ani.

Ciprian Mailat, fostul redactor șef, a ales calea antreprenoriatului. În locul lui a venit Anca Andrei, o femeie tânără și puternică, cu multă energie și o viziune cu totul diferită decât cea a noastră, a „bătrânilor dinozauri”.

Revista este acum lunară și tipărită – în sfârșit! – pe hârtie de revistă.

În lista anuarelor produse sub brandul Capital a apărut „Top 300 Companii”, sub bagheta lui Ciprian Mailat secondat de Ovidiu Anton.

De la print la video

„Capital Live”, emisiunea noastră de pe internet, transmisă live în fiecare miercuri pe Facebook a avut parte pentru prima oară de prezența unui ministru în exercițiu.

„CapitalTV”, emisiunea produsă împreună cu România TV va intra în curând în al treilea an de existență, iar audiențele depășesc de cele mai multe ori nivelul de la care obișnuiam să spun, atunci când eram șef la TV Mania, că emisiunile merită luate în seamă: 1 punt de rating pe targetul Național.

Multe lucruri sunt altfel decât mi le-am imaginat. Poate și mai multe sunt altfel decât mi-ar fi plăcut mie să fie. Dar, mergem înainte și vedem unde ne vor purta valurile, vânturile.

Iată, mai jos, și ultima emisiune CapitalTV, tot cu rating peste 1 punct, pe locul trei în segmentul orar respectiv după ProTv și Antena1. Aici vorbeam în compania lui Virgil Munteanu, directorul nostru executiv și cu petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicațiilor, despre chestiuni importrante care țin de domeniul IT&C, dar și despre rolul nostru, al celor de la Capital, în peisajul economic românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.