Categorii
Business

Primul sezon din emisiunea „Capital Play” poate fi văzut aici

Emisiunea online „Capital Play” este unul dintre copiii lockdown-ului de la începutul lui 2020.

„Capital Play” este o emisiune online despre economie. A foast primul meu pas către un mod de a produce conținut adaptat obiceiuriulor de consum media de astăzi. Pe baza experienței acumulate, lucrez la o nouă producție cu care să mă prezint în fața publicului. Nu mai este mult, în laboratoarele din „Sufrageria lui Șerban” se mucește de zor.

Până ca noul proiect să vadă lumina pixelului, mă puteți urmări aici, cu câteva episoade din prima producție lucrată 100% de mine, de la prima literă așternută pe foaia scriptului și până la ultima bibileală SEO.

Capital Play – episodul 20
Capital Play – episodul 19
Capital Play – episodul 18

Întreg sezonul Capital Play – 20 de emisiuni – poate fi urmărit aici:

https://vimeo.com/showcase/d3sc1fr4t

Următorul proiect va fi tot despre economie

Următorul proiect își dorește să fie o continuare a ceea ce am început împreună cu Capital. „Capital Play” a fost o emisiune online despre economie destul de generală în alegerea subiectelor. Următorul proiect va fi un pic mai concret și mai concentrat pe anumite domenii și teme interesante pentru mine.

Începutul este preconizat pentru 1 octombrie, odată cu anul școlar universitar. Sper să mă pot ține de cuvânt, deocamdată sunt prins în dedesubturile tehnice ale producției și nu știu exact cât va dura asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.