Categorii
Life

Raluca are nevoie de noi!

Ce poti spune despre o fata frumoasa, blonda, care are 34 de ani si este bolnava? Ca are niste ochi atat de frumosi ca insenineaza orice zi mohorata? Ca are un suflet chiar mai frumos decat ochii? Ca este un camarad pe care ti-ai dori sa-l ai alaturi in orice expeditie? Ca este puternica?

Am cunoscut-o pe Raluca la scoala. Nu in invatamantul de stat, ci in cel privat, la scoala IAA. Am baut bere impreuna, am jucat carti, am stat la taclale, am invatat… Nici nu banuiam atunci ce adevar crud se ascunde in spatele privirii ei albastre.

Raluca are astazi nevoie de tine, cel care citesti aceste randuri. O sa o las pe ea sa-si spuna povestea. Fiindca a reusit sa treaca peste barierele discretiei si s-a hotarat sa-si destainuie suferinta. Era de asteptat, pentru ca este o luptatoare. Citeste-i confesiunea si hotaraste singur!

 

Mobilizeaza-te un pic! Nu e greu. Eu am facut-o. Sper sa ajuti si tu. Si sa-i faci cunoscuta povestea, ca sa stie si altii, sa vina si ei in ajutorul unei fete cu ochi limpezi ca orizontul unei zile senine de vara. In felul asta, cand vei sta pe plaja tolanit pe un sezlong si vei privi cerul, vei vedea zambetul din ochii Ralucai care iti multumeste.

Iti multumesc si eu anticipat, cititorule!

Cei care pot si doresc sa faca donatii sau persoane juridice care pot si doresc sa faca sponsorizari din impozitul pe profit care este platit la stat, o pot face in conturile:

  • RO85INGB0000999900046911 – RON, titular Raluca Tonciu
  • RO56INGB0000999901632122 – Euro, titular Raluca Tonciu
  • RO96INGB0000999902656498 – USD, titular Raluca Tonciu, deschise la ING Bank – Sucursala Mosilor 

(COD SWIFT INGBROBU)

  • sau trimitand un SMS la 8832 si donand 2 euro pentru Raluca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.