Categorii
Life

Un film bun sa incepi anul cu el

La multi ani! A inceput un an nou, asa ca mi-am facut o lista cu planuri pentru 2015. Nu cred ca lumea isi da restart de cate ori se schimba cifrele in calendarele oamenilor, dar simt eu ca e bine sa profiti de moment, sa tragi linie si apoi sa-ti oferi un nou inceput. Zis si facut: mi-am deschis o foaie alba in agenda mentala si m-am apucat sa-mi notez obiectivele pentru anul asta. M-am gandit, m-am tot gandit si am ajuns sa-mi notez un proiect, unul singur, pe care mi-l propun si pe care l-am notat cu majuscule: SA RAD MAI MULT!

Ca sa incep cu inceputul, mi-am zis ca un film ar putea fi o idee buna pentru primele zile ale anului. Asa ca m-am uitat la „Movie 43”. Are rating de 4,4 pe imdb si 4% pe rotten tomatoes. Ceea ce inseamna – dupa toate probabilitatile – ca este departe de ceea ce ai putea sa astepti de la un film bun. La recomandarea unor prieteni am decis insa ca merita sa-i dau o sansa si sa ies din zona mea de confort intelectual. Iar rezultatul a fost absolut spectaculos.

Nu stiu ce au fumat scenaristii, dar a iesit o naratiune care depaseste cu mult orice am mai vazut pana acum in materie de idei murdare. Un Hugh Jackman fabulos deschide seria de staruri hollywoodiene care s-au distrat cu filmul asta. Si lista e foarte, foarte lunga. Iar povestile sunt absolut savuroase pentru oricine nu se sperie usor de glumele incorecte politic.

O recomandare de final: incercati sa-l vedeti in stare  de „sober”, altfel riscati sa se rupa ceva in voi de la ras!

Enjoy 2015!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.